Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Γιάννης Ζήκος ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος (φωτο)

Ορκίστηκε ενώπιον της Περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου περιφερειακός σύμβουλος ο Γιάννης Ζήκος. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (7/4/23) και σε αυτήν παραβρέθηκε και ο πρώην περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, με τον συνδυασμό του οποίου ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Γιάννης Ζήκος, όπως και ο εκλιπών Νίκος Μηλιώτης, τη θέση του οποίου καταλαμβάνει.

 

Μετά την ορκωμοσία, ο Γιάννης Ζήκος δήλωσε: “Είναι γεγονός ότι ορκίζομαι περιφερειακός σύμβουλος σε μία δύσκολη συγκυρία, μετά την απώλεια του αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας Νίκου Μηλιώτη. Θα ήθελα πρωτίστως να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Στη συνέχεια να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά τους συμπολίτες μας, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους ως υποψήφιο με την παράταξη “Ιόνιος Συμμαχία”. Από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και διάθεση συνεργασίας, όπως έκανα πάντα ως ενεργός πολίτης, για το συμφέρον των πολιτών της Κέρκυρας και όλων των νησιών του Ιονίου”.

Ο Γιάννης Ζήκος είναι υπάλληλος ΑΔΜΗΕ (πρώην ΔΕΗ). Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου  του Νοσοκομείου Κέρκυρας, μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΙΣΠΕ & μέλος της Κεντρικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος της παράταξης “ΙΟΝΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” με επικεφαλής τον Σπ.Σπύρου είχε λάβει 1391 ψήφους και κατέλαβε την πέμπτη θέση, πίσω από τον τέταρτο  Νίκο Μηλιώτη (1.411 ψήφους).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!