Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας αρωγός στο αθλητικό γεγονός «10ο ορεινό αγώνα  υπεραπόστασης ΚΑΣΣΙΟΣ ΔΙΑΣ»

Υπο την αιγίδα του Δήμου Βόρειας Κερκύρας ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή 193 αθλητών ο «10ος ορεινός αγώνας  υπεραπόστασης 80 χιλ. ΚΑΣΣΙΟΣ ΔΙΑΣ»    που διοργάνωσε  ο Δρομικός Περιπατητικός Σύλλογος «ΚΑΣΣΙΟΣ ΔΙΑΣ», το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 με αφετηρία και τερματισμό την Κασσιώπη  ενώ την τιμητική τους είχαν τα μονοπάτια που συνδέουν την παράκτια ζώνη της Β.Α Κέρκυρας με την ψηλότερη κορυφή του Νησιού τον Παντοκράτορα και τους γύρω παραδοσιακούς οικισμούς.

Σε συνεχή άψογη συνεργασία όλο το διάστημα βρισκόταν οι Αντιδήμαρχοι Βόρειας Κέρκυρας Κουτσούρης Χαρίτων Αντιδήμαρχος  Έργων ,Ανάπτυξης , Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και Μαυρωνάς  Θεόδωρος  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού με το  Δρομικό Περιπατητικό Σύλλογο « ΚΑΣΣΙΟΣ ΔΙΑΣ»  ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως τα ορίζει η Γ.Γ.Α και ίσχυαν για την πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων την περίοδο της διεξαγωγής του αγώνα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή  απονομής των βραβείων την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ των βραβευθέντων και ο  Δήμος Βόρειας Κέρκυρας για τη συμβολή του στη διοργάνωση του « 1ου ULTRA ΚΑΣΣΙΟΥ ΔΙΑ» .

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού Βόρειας Κέρκυρας Θεόδωρος Μαυρωνάς  σε δήλωση του τόνισε μεταξύ άλλων “ «Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές του «Κάσσιου Δία», στους συμμετέχοντες, στους ακούραστους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους, στους προέδρους και στα τοπικά συμβούλια της περιοχής ,στους πολιτιστικούς συλλόγους, στην εθελοντική ομάδα διάσωσης, στην ιατρική ομάδα, στην πολιτική προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και γενικά όσες και όσους  με οποιανδήποτε τρόπο βοήθησαν. Ελπίζω η προσπάθειά αυτή να συνεχιστεί και να γίνει παράδειγμα σε όλους μας. Σήμερα ο πολιτισμός και ο αθλητισμός πλαισιωμένοι από το μοναδικό μας περιβάλλον «έτρεξαν μαζί», αφού ο αγώνας τους πάντρεψε αρμονικά καθώς η χάραξη των διαδρομών έγινε και με βάση και την ανάδειξη κάποιων σημείων αναφοράς  του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Έργων ,Ανάπτυξης , Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Κουτσούρης Χαρίτων μετέφερε τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές και συμμετέχοντες  του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη ο οποίος την ίδια ώρα της απονομής συμμετείχε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής στον ήρωα του πολεμικού Ναυτικού Εκτορα Γιαλοψό στο Αφιώνα.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!