Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Β. Κέρκυρας συγχαίρει τη Μ. Μοσχάτ για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γεώργιος Μαχειμάρης, η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας  συγχαίρουν θερμά την κα Μοσχάτ Μαρίνα, δημοσιογράφο της ΕΡΤ Κέρκυρας, που αποφάσισε να βάλει πάλι τα «σχολικά της παπούτσια» και να συμμετάσχει στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, ακολουθώντας το όνειρο της . 

Οπως αναφέρει: Η κα Μοσχάτ , πέρασε στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστήμιου στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, είδε τις προσπάθειές της να καρποφορούν, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο στόχο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  και απέδειξε  πως “τα όνειρα δεν έχουν ηλικία και οι στόχοι μας κρατούν ζωντανούς ανεξάρτητα απ το αποτέλεσμα, πότε δεν είναι αργά γι αυτά που επιθυμεί η ψυχή”.

 Της ευχόμεθα από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα να πετυχαίνει τους στόχους της.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!