Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Δημητριάδης γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Σχολών της Τζαζ

Ο Καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και Κοσμήτορας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών εκλέχτηκε στις 9 Ιουλίου 2021 γραμματέας του παγκόσμιου οργανισμού για την εκπαίδευση της Τζαζ IASJ (International Association of Schools of Jazz). Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν κατά την ετήσια γενική συνέλευση του οργανισμού μεταξύ εκπροσώπων σχολών απο 20  χώρες. Ο Δήμος Δημητριάδης είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού απο το 2003 και εκλέγεται γραμματέας για τρίτη συνεχόμενη θητεία. 
 
Διοργανωτής της φετινής συνάντησης ήταν το Jazz Institute of the University of Music and Performing Arts, Munich. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με υβριδικό τρόπο με δια ζώσης και διαδικτυακές δράσεις. 
 
Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι μέλος του IASJ απο το 2001. Στις διεθνείς συναντήσεις του οργανισμού έχουν λάβει μέρος μέχρι σήμερα 24 αριστούχοι φοιτητές του προγράμματος σπουδών τζαζ. 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!