Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών συνδράμει τη μετακίνηση ηλικιωμένων για εμβολιασμό

Ο Δήμος Ιωαννιτών και ο ΟΚΠΑΠΑ στέκονται κι αυτή την φορά αρωγοί με σκοπό να διευκολύνουν ώστε να εξελιχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων συμπολιτών μας.

Ο ΟΚΠΑΠΑ με την υπηρεσία των ΚΑΠΗ έχει ξεκινήσει ήδη την επικοινωνία με ηλικιωμένους ώστε να τους ενημερώσει για την διαδικασία του εμβολιασμού και να βοηθήσει, όσους χρειάζονται, στη συμπλήρωση και την υποβολή των απαιτούμενων στοιχείων. Ο Δήμος Ιωαννιτών, όπως είχε δεσμευτεί, θα διευκολύνει την μετακίνηση ηλικιωμένων στα εμβολιαστικά κέντρα. Όσοι δεν διαθέτουν τρόπο μετάβασης μπορούν έγκαιρα να απευθύνονται στη γραμμή επικοινωνίας ώστε να προγραμματίζεται η μεταφορά τους με οχήματα που θα διαθέσουν ο Δήμος και ο ΟΚΠΑΠΑ.

Ο τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας είναι 26510 54269.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!