Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Παξών ευχαριστεί τους εθελοντές που βοήθησαν στον καθαρισμό λιμανιών & παραλιών

Η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παξών, Απέργη Σταυρούλα ευχαριστεί θερμά εκ μέρους του Δήμου Παξών, τις ομάδες που συνέβαλλαν στον καθαρισμό των λιμανιών Γαΐου, Λάκκας και Λογγού.

Η ίδια αναφέρει:

“Ευχαριστούμε πολύ τον Κυνηγετικό Σύλλογο Παξών, τα καταδυτικά κέντρα Χαράλαμπου Δακουρά στον Γάιο και Άγγελου Μουρμούρη στη Λάκκα, τους μαθητές του Σχολικού Κέντρου Παξών και την Διευθύντριά τους καθώς και όλους τους εθελοντές για την άμεση ανταπόκρισή τους στον καθαρισμό λιμανιών και παραλιών του Γαϊου, Λάκκας και του Λογγού. Η συμμετοχή των συμπολιτών μας ήταν ικανοποιητική και εύχομαι του χρόνου να είμαστε περισσότεροι. Εθελοντής είναι ο πολίτης που προσφέρει ανιδιοτελώς τον ελεύθερο χρόνο του ή τη γνώση του για χρήσιμες δράσεις προς όφελος όλων χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Ο εθελοντισμός σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες του Δήμου, αντιθέτως τις ενισχύει. Ο εθελοντισμός καλλιεργείται από μικρή ηλικία των παιδιών τόσο από την οικογένεια όσο και από το σχολείο μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και
δράσεις. Ας γίνουμε πρωτεργάτες εμείς οι γονείς περνώντας το μήνυμα σε όλους για καθαρό περιβάλλον και ότι εθελοντισμός είναι πολιτισμός και ένδειξη παιδείας.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!