Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο “ΚΡΟΤΟΣ” γιόρτασε τα 10χρονα & την επέτειο του “ΟΧΙ”

Με την παρουσία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα-Τσαγκοπούλου και του αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κώστα Ζορμπά διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (30/10/22) ο επετειακός αγώνας πρακτικής σκοποβολής του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κέρκυρας “ΚΡΟΤΟΣ”.

Ο αγώνας, διοργανώθηκε στο ιδιόκτητο σκοπευτήριο του σκοπευτικού ομίλου, που βρίσκεται στην περιοχή Γιατρόνε και είχε διπλό εορταστικό χαρακτήρα: Των γενεθλίων δέκα χρόνων ζωής του Ομίλου και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Να σημειωθεί ότι εκτός της ηγεσίας της ΠΙΝ των αθλητών και μελών της διοίκησης του ΚΡΟΤΟΥ & φίλων της σκοποβολής,  στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρώην δήμαρχος Αγ. Γεωργίου και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, Σπύρος Ασπιώτης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του σκοπευτικού όμίλου, όπου εκφράζει την χαρά της, για την επίσκεψη της Περιφερειάρχη και του αντιπεριφερειάρχη στην εορταστική εκδήλωση, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν  ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου και παρακολούθησαν μέρος του επετειακού αγώνα. Για την ιστορία να αναφέρουμε και τους νικητές των κατηγοριών στον επετειακό αγώνα: OPEN: ΛΕΥΚΙΜΜΙΑΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ. PRODUCTION: ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. CLASSIC: ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ PRODUCTION OPTICS: ΜΙΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, STANDARD: ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!