Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Κων/νος Κασιμης υποψήφιος με τον Γ. Καλούδη

Απο την παράταξη του Γ. Καλούδη ανακοινώθηκε νέα υποψηφιότητα:


Ο
Κωνστατίνος Κασίμης προστίθεται σήμερα στη δυνατή και αποτελεσματική ομάδα μας (συμπορευόμενες εκλογικά παρατάξεις Γιώργου Καλούδη και Χρύσανθου Σαρλή) για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και ΔΝ. Η παράταξή μας συνθέτει την ορμή και την αντισυμβατικότητα της νεολαίας με την ωριμότητα έμπειρων στελεχών.

 

Β. Σύντομο Βιογραφικό:

Απόφοιτος Λυκείου Κέρκυρας,

Γεννήθηκε στη Κέρκυρα το 1995.

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου.

Εργάζεται ως ελεγκτής ασφαλείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας.

-Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά.

 

Γ. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ως νέο παιδί.

Ο Κωνσταντίνος δηλώνει:

 

«Το όραμα μας ως νέα γενιά είναι καλύτερη ποιότητα ζωής για τους δημότες του νησιού μας, δηλαδή καθαριότητα παντού σε κάθε γωνιά του νησιού, καλύτερη οδοποιία, επαρκής φωτισμός, καλύτερη ποιότητα νερού, προστασία του περιβάλλοντος και των δασών μας, ποιοτική δωρεάν δημόσια υγεία για όλους τους πολίτες!

Να μην υπάρχει άνεργος νέος. Μισθοί αξιοπρέπειας και όχι γαλέρας για τις νέες και τους νέους.Να ανατρέψουμε μαζί τον εργασιακό μεσαίωνα.

Να δημιουργηθούν κίνητρα για συμμετοχή της νεολαίας στα δημόσια πράγματα, η νεολαία να έχει λόγο και ρόλο.

Συμμετέχω στον συνδυασμό του Γιώργου Καλούδη στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων γιατί γνωρίζω ότι ασυμβίβαστα αγωνίζεται για τη Κέρκυρα και να κατακτά, γιατί πιστεύει στη νεολαία, στις δυνατότητές της και στα εργασιακά δικαιώματά της.

Για να φέρουμε τη νέα γενιά στο προσκήνιο.» 

 

 

 

 

Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Όπως όλοι στη Παράταξή μας ο Κωνσταντίνος  Κασίμης είναι ένα νέο παιδί, μία ανεξάρτητη προσωπικότητα, δεν παίρνει γραμμή από κομματικά παράκεντρα και κέντρα, δεν είναι κατευθυνόμενος από εξωθεσμικά κέντρα οργανωμένων οικονομικών συμφερόντων που επιδιώκουν αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και κακοποίηση του περιβάλλοντος και της ομορφιάς της Κέρκυρας και επεμβαίνουν είτε κάθετα είτε με σφήνες στη πολιτική και δημοτική ζωή. Δεν πρακτορεύει το αθηνοκεντρικό κράτος.

 

 

Ζητώ από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς της Κέρκυρας Corfu Channel και Start

να διοργανώσουν 2 debates των υποψήφιων Δημάρχων Κέρκυρας: Διότι πρέπει να πληροφορηθεί κάθε πολίτης ποιοί/ποιές είναι υπεύθυνοι/ υπεύθυνες για την εγκατάλειψη και κατολίσθηση της Κέρκυρας, τι αντιστάσεις στα οργανωμένα συμφέροντα επέδειξε ο καθένας/ κάθε μία μέχρι σήμερα , εάνκάποιες/κάποιοι πλούτισαν από την ενασχόλησή τους με τα κοινά, τι έκανε και ποιος για τη Κέρκυρα και βέβαια ποιοςείναι αποτελεσματικός και με τη καλύτερη ομάδα για να επαναφέρει την αξιοπρέπεια των Κερκυραίων, την ανάκαμψη και τη λάμψη της Κέρκυρας.

 

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!