Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Μίλτος είναι μια δυνατή νέα “Φωνή” που αγωνιά για την Κέρκυρα. Ας την ακούσουμε! 

Η δημοτική παράταξη «ΦΩΝΗ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ», αισθάνεται την υποχρέωση, να ευχαριστήσει δημόσια το μέλος της και άξιο συμπολίτη Μιλτιάδη Κότση, για την εξέχουσα εθελοντική του προσφορά στον καθαρισμό των τειχών των μνημείων της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας. Ο Μίλτος με προσωπική και άμισθη εργασία, εκφράζει με τον τρόπο αυτό την μεγάλη αγωνία του ως νέος άνθρωπος ώστε η Κέρκυρα να αποκτήσει το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό του Πολιτισμού.
Η «Φωνή» είναι υπερήφανη για την ύπαρξη και την συνέπεια τέτοιων συμπολιτών στις τάξεις της και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται ακούραστα και σιωπηλά για ένα καλύτερο μέλλον. Ταυτόχρονα δεν μπορεί να μην στηλιτεύει την ανεπάρκεια της παρούσας και των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, αλλά και όλων των υπευθύνων κρατικών φορέων, να σταθούν πλάι στον αγώνα που όλοι οι Δημότες δίνουμε για την πολιτιστική ανέλιξη  της Κέρκυρας εκεί που της αξίζει, στην κορυφή!
 
Η Πολιτική Γραμματεία
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!