Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Μ. Βορίδης έρχεται για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ρ. Κράτσα

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση τ ν εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ:! Κάθε νησί ψηλά με επικεφαλής και υποψήφια περιφερειάρχη την Ρόδη Κράτσα.

Για την τελετή εγκαινίων, στην Κέρκυρα θα έρθει ο ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

 

Η ανακοίνωση

Η ώρα της επίσημης παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στην Κέρκυρα, όπως κι αυτή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, έφτασε!

 

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα, η επικεφαλής του συνδυασμού, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, θα παρουσιάσει επίσημα, σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στην Ιόνιο Βουλή, το ψηφοδέλτιό της ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, στις 8 το βράδυ, η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου σάς προσκαλεί στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Σαρόκου και συγκεκριμένα στην οδόΓεωργίου Θεοτόκη 60, στο πρώην κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Η νυν Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές της 8ηςΟκτωβρίου, προσκαλεί τους συμπολίτες της με χαρά και τιμή, ώστε όλοι μαζί να «υπογράψουν» τη δέσμευσή τους για ένα ΔΥΝΑΤΟ Ιόνιο!

Την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!