Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ο οδοντίατρος Σπυρος Μωρος έσβησε 103 κεράκια!

Είναι μια είδηση που κάθε χρόνο χαιρόμαστε να γράφουμε! Ο άνθρωπος με την καρδιά μικρού παιδιού και το τετραπέρατο μυαλό, ο οδοντίατρος Σπυρος Μωρός, πασίγνωστος στην Κέρκυρα, έσβησε σήμερα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο τα 103 κεράκια του! Μάλιστα, σύμφωνα με την κόρη του Ισμήνη Μώρου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ο κ. Μώρος, πως έχει πολλές προτάσεις …αισθηματικού περιεχομένου τις οποίες θα εξετάσει μέσα στο εύρος της επόμενης δεκαετίας !!!

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ του εύχεται να είναι υγιής, να μείνει όπως είναι, και κάθε χρόνο για τα επόμενα τριάντα χρόνια να γίνεται είδηση η γενέθλια ημέρα του!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!