Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Πρέσβης του Μαρόκου με τη δήμαρχο Κ. Κέρκυρας

Τον Πρέσβη του Βασιλείου του Μαρόκου  Mohammed Sbihi,  υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, η Δήμαρχος  Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.  

Τον Πρέσβη συνόδευε η κ. Μινέρβα Μελπομένη –   Μαλλιώρη, πρώην Ευρωβουλευτής.  

Στη συνάντηση, η οποία είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, έγινε ανταλλαγή απόψεων, για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού. Η Δήμαρχος εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον της για συνεργασία με την Πρεσβεία και πρότεινε την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την προώθηση της Κέρκυρας ως ιδανικό τουριστικό προορισμό  στην αγορά του Μαρόκου.

 

 Επίσης εξετάστηκε η προοπτική  αδελφοποίησης της πόλης της Κέρκυρας με κάποια πόλη του Μαρόκου.

 Ο κ. Sbihi   προέτρεψε την   Δήμαρχο να υπάρξει παραίνεση προς το Υπουργείο Εξωτερικών, ώστε να μειωθεί ο χρόνος έκδοσης της Βίζας που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην επιλογή της χώρας μας από μαροκινούς  επισκέπτες.   

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!