Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Σάκης Ρουβάς άριστος και στο Brazilian Jiu Jitsu

Ο αγαπημένος μας σταρ  Σάκης Ρουβάς εκτός από την ενασχόλησή του με το τραγούδι, είναι συνθέτης, επιχειρηματίας, ενώ ήταν ταλέντο και στον αθλητισμό, ως επικοντιστής.  Τώρα μάθαμε ότι είναι πολύ καλός και στο Brazilian Jiu Jitsu. Συγκεκριμένα, ο κερκυραίος  καλλιτέχνης, το μεσημέρι του Σάββατου 25/3 ανήρτησε στο Instagram ένα βίντεο από την τελετή παράδοσης της νέας ζώνης του από τον δάσκαλό του στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου – grappling. Η χαρά και η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για το ανέβασμα του επιπέδου του στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου ήταν έκδηλη και φαινόταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του τραγουδιστή.

«Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brazilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που ανταμείβονται. Δε σταματώ στιγμή, όσο κι αν περνούν τα χρονιά, να αισθάνομαι μαθητής που έχει τόσα πολλά να μάθει και να ανακαλύψει, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!