Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο Σπύρος Δουκατέλης ασημένιος 200άρης στο Πανελλήνιο

Ο Σπύρος Δουκατέλης του Κερκυραϊκού κατέκτησε πριν από λίγο το αργυρό μετάλλιο στα 200μ Ανδρών  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  κλειστού στίβου.

Ο κερκυραίος αθλητής έσπασε το φράγμα των 22’’ επιτυγχάνοντας χρόνο 21’’90, που είναι ατομικό του ρεκόρ. Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Δουκατέλης έσπασε το ατομικό του ρεκόρ (22’’21)  και στον σημερινό προκριματικό με 22’16.

Στους σημερινούς αγώνες ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης  του Κερκυραϊκού με μόλις ένα έγκυρο άλμα στο μήκος κατετάγη τέταρτος με 7.24μ, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο από τον Αθανάσιο Παπαδόπουλο (ΟΦΚΑ Οδυσσέας), ο οποίος στην έκτη και τελευταία προσπάθεια είχε άλμα στα 7.29μ.

Την έκτη θέση στο ύψος ανδρών κατέλαβε ο 17χρονος αθλητής του ΑΟ Κέρκυρα Γιώργος Δόσης με άλμα 2.01μ, που είναι ατομικό του ρεκόρ. Μάλιστα ο νεαρός αθλητής, που είναι αδελφός της Παναγιώτας Δόση ξεπέρασε για πρώτη φορά τα δύο μέτρα.

Στους πρωινούς προκριματικούς ο 17χρονος Σπύρος Ντουραχάνης (ΑΟ Κέρκυρα) πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 800μ επιτυγχάνοντας ατομικό ρεκόρ 1.59.80 (παλαιό ρεκόρ 2.00.70).

Τέλος το πρωί η 16χρονη Ηρώ Βραδή (Κερκυραϊκός) δεν έπιασε την επίδοση της στον προκριματικό του  επί κοντώ (3.60μ) και με άλμα 3.30μ έμεινε εκτός τελικού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!