Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Στ. Γκίκας δηλώνει κατά της απόφασης να εδρεύει στη Λευκάδα το επιχειρησιακό κέντρο Πολ. Προστασίας

Θέση πήρε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας σε σχέση με την έδρα του περιφερειακού επιχειρησιακού κέντρου Πολιτικής Προστασίας το οποίο φαίνεται να πηγαίνει στη Λευκάδα, όπως αποκάλυψε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης.

Ο Στέφανος Γκίκας, μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας και στην Μαρία Παγκράτη, ερωτηθείς σχετικά δήλωσε πως θα προχωρήσει σε σχετική επιστολή προς τον υπουργό στην οποία θα αναφέρει αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως ΔΕΝ θα πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο και πως η έδρα του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας θα πρέπει να γίνει στην Κέρκυρα. Άλλωστε, όλα αυτά τα κέντρα έχουν έδρα την πρωτεύουσα των Περιφερειών. Επίσης, τόσο η έδρα της περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης αλλά και της Περιφερειακής Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι στην Κέρκυρα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!