Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας καταδικάζει τη σύλληψη της Βρετανίδας στον Ερημίτη

Με αφορμή τη σύλληψη  47χρονης Βρετανίδας υπηκόου-μόνιμης κατοίκου του νησιού-στην περιοχή του Ερημίτη, όπου εκτελούνται οι εργασίες της NCHCapital ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α -Προοδευτική Συμμαχία Κέρκυρας καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός που μοναδικό σκοπό έχει να θέσει φραγμούς και περιορισμούς στην καθημερινή επισκεψιμότητα του οικοσυστήματος από δεκάδες πολίτες, ιδιαίτερα στην δύσκολη περίοδο της καραντίνας που διανύουμε.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: “Διεκδικούμε την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών και των τουριστών στο οικοσύστημα του Ερημίτη, την ελεύθερη πρόσβαση όλων στα δημοτικά μονοπάτια και τις παραλίες της περιοχής. Εναντιωνόμαστε σε μέτρα αστυνόμευσης και ελέγχου των επισκεπτών καθώς και οποιεσδήποτε πρακτικές εκφοβισμού της τοπικής κοινωνίας. OΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας και των περιβαλλοντικών φορέων για τη σωτηρία του οικοσυστήματος μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και της νομικής ακύρωσης της επένδυσης”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!