Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύλλογος Αλσους με Τρεπεκλή: Γιατί η Δημοτική αρχή δεν τροποποιεί την μελέτη για skate;

Ο Σύλλογος Αλσους Γαρίτσας ενημερώνει για τα αποτελέσματα συνάντησης που είχε  την Πέμπτη 8/9  με τον πρ. δήμαρχο Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλή:

“Σε  συνάντησή μας ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Τρεπεκλής μας διαβεβαίωσε ότι η τροποποίηση της μελέτης σε ό,τι αφορά το σκέιτμπορντ και την τσιμεντοποίηση 900 τ.μ.  είναι εφικτή και μας έδωσε συγκεκριμένα παραδείγματα. Μετά από αυτήν την νέα συνάντηση πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε γιατί η Δημοτική αρχή δεν τροποποιεί την μελέτη και δεν ζητά από την διαχειριστική αρχή να εφαρμοστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι υποχρεωμένη η Δημοτική αρχή να σεβαστεί την απόφαση και όχι να ροκανίζει τον χρόνο ώστε να μην μπορεί λόγω χρόνου να αλλάξει η μελέτη. Θα προειδοποιήσουμε για μια ακόμη φορά την Δημοτική Αρχή ότι οι κάτοικοι θα αναζητήσουν ποινικές, αστικές και διοικητικές ευθύνες από όλους εκείνους που ευθύνονται .

Την ερχόμενη Τρίτη 13/09 το Δ.Σ και αντιπροσωπεία του συλλόγου μας θα συναντηθεί  11: 00 με την κ,  Περιφερειάρχη  και το απόγευμα 19:00 με τον βουλευτή Κέρκυρας κ. Αλέξανδρο Αυλωνίτη

 

 

                                                                                                                                            ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΓΗΣ

 

                                                                                                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΓΑΡΙΤΣΑΣ”

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!