Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο σύλλογος προστ.περιβάλλοντος ζητά απαντήσεις απο δήμο Βορρά για Ερημίτη

Aνακοίνωση υπο τον τίτλο “Ερημίτης Αναλώσιμος” εξέδωσε ο σύλλογος προστασίας περιβάλλοντος,  με αφορμή σχετική συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση

Με αφορμή την συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, με μοναδικό θέμα την έγκριση της υψομετρικής μελέτης των οδών που κατέθεσε η εταιρεία, NCH Capital, αλλά και την εξαιρετική ταχύτητα με την οποία ενημερώθηκε ο κ. Υπουργός, προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα και παρακαλείται ο κ. Πρόεδρος της Επιτροπής ή άλλον εκ του νόμου αρμόδιο του Δήμου, να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα :

Έλαβε ή δεν έλαβε η Επιτροπή απόφαση για την έγκριση της μελέτης;

Αν έλαβε θετική απόφαση, πώς είναι δυνατόν να το πληροφορείται άμεσα ο αρμόδιος υπουργός, πριν ακόμη καθαρογραφεί. ;

Αν δεν έλαβε απόφαση, τότε γιατί ο κ. Πρόεδρος της Επιτροπής δεν διαψεύδει τον κ. Υπουργό, ο οποίος πανηγυρίζει εκθέτοντας την Επιτροπή και τον Δήμο;

Ως Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας επιμένοντας στην ανάγκη προστασίας του Ερημίτη, υπερασπιζόμαστε θεμελιώδεις αρχές μας, αποκρούοντας την λογική της θυσίας της Κέρκυρας στον βωμό κεντρικών ταμιακών προτεραιοτήτων και υπηρετώντας το δημόσιο χαρακτήρα του μοναδικού εναπομείναντος οικοσυστήματος της Βόρειας Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!