Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ι.Ν. για την υπόθεση στο Μεταφορών

Το Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων Κέρκυρας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με αφορμή τα δημοσιεύματα για εμπλοκή υπαλλήλων της οικείας Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών σε ποινική διαδικασία ανακοινώνει τα εξής :

  • Καταδικάζει κάθε ενέργεια υπαλλήλων η οποία δεν συνάδει με τις νόμιμες διαδικασίες και θα σταθεί απέναντι σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές.
  • Στηρίζει τις ενέργειες της δικαιοσύνης και αναμένει την απόδοση των πραγματικών ευθυνών στους τυχόν εμπλεκόμενους και επίορκους υπαλλήλους, χωρίς να στιγματίζεται αδιακρίτως το σύνολο των υπάλληλων που υπηρετούν στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κέρκυρας.
  • Καλεί την Περιφερειακή Αρχή :
  • Να μεριμνήσει για την ενεργοποίηση όλων των Διοικητικών διαδικασιών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
  • Σε συνεργασία με την ΕΝΠΕ και το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών να προβούν σε εκείνες τις ρυθμίσεις που θα διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην ορθή εκτέλεση του συνόλου των αρμοδιοτήτων των Δ/νσεων Μεταφορών.
  • Να προβεί άμεσα στην στελέχωση της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών η οποία βρίσκεται στην χειρότερη από ποτέ κατάσταση, κατόπιν αποχωρήσεων υπαλλήλων είτε λόγοι συνταξιοδότησης είτε λόγω μετατάξεων.
  • Καλεί τα ΜΜΕ στο πλαίσιο της ενημέρωσης να δείξουν ευθιξία και την ανάλογη δεοντολογία λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι σε κάθε περίπτωση ισχύει για όλους το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την τελική απόφαση της δικαιοσύνης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος – Η Γραμματέας

Βαρβάρα Λουμπράνου- Χρύσα Μαξούτη

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!