Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κέρκυρας έκοψε την πίτα του

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κέρκυρας την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον φιλόξενο χώρο του Jasmine Cafe bar.

Πολλοί συνάδελφοι και φίλοι μάς τίμησαν με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Αναπληρωτής του Περιφερειάρχη κ. Άνθης, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Φλώρος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Καρδακάρη και ο ομότιμος Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Παππάς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ βράβευσε τους Κερκυραίους που διακρίθηκαν στο στίβο το 2023 (φωτο)

    Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Άντζελα Γεωργοτά, η οποία στην ομιλία της αναφέρθηκε στην πορεία του Συνδέσμου και στις επερχόμενες δράσεις του. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλολόγων κ.Αλέξανδρο Κουσουνή για την πολυετή προσφορά του στον χώρο των γραμμάτων και του πολιτισμού.
     Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κέρκυρας ευχαρίστησε τους χορηγούς καταστηματάρχες και καλλιτέχνες της Κέρκυρας για τα δώρα που πλαισίωσαν τη λαχειοφόρο αγορά και το φλουρί της πίτας. Σημαντική ήταν, επίσης, η συμβολή των λογοτεχνών μας, Κατίνας Βλάχου, Αλεξίας Αθανασίου, Τηλέμαχου Χυτήρη, Λεωνίδα Μερτύρη, Ευριπίδη Κλεόπα, Κατερίνας Λαγού, Γεράσιμου Ρομποτή, Δημήτρη Κονιδάρη, οι οποίοι δώρισαν βιβλία τους για την κλήρωση.
     Τόσο η επιλογή του χώρου όσο και η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα εξασφάλισαν μια εξαιρετική βραδιά στη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να διασκεδάσουν. Ήταν μια καλή ευκαιρία σύσφιξης σχέσεων μέσα στην ψηφιακή εποχή, την οποία διανύουμε. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων εύχεται σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία!
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!