Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Υφυπ. Τουρισμού στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κέρκυρας

Σε ευρεία ευρεία συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κερκυρας με αντικείμενο θέματα τουρισμού, συμμετείχε το βράδυ της Τρίτης κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υφυπουργό Τουρισμού Μανό Κόνσολα, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Κωνσταντίνο Λούλη και την Πρόεδρο του ΕΟΤ Αντζελα Γκερεκου.
Στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, η αντιπεριφερειάρχης Μ Ανδριώτη, εκπρόσωποι των Δήμων, πολιτευτές, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚΕ όπως και πληθώρα άλλων στελεχών.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γ. Κοντό, “η συνεδρίαση υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγική και εκτός των άλλων συζητήθηκαν ζητήματα τεράστιας σημασίας για την Κέρκυρα, όπως η τραγική κατάσταση του ανακτόρου – Αχιλλειου, η κατάρρευση της “Thomas Cook” και το Μεταναστευτικό. Αύριο θα ακολουθήσουν επαφές του κυβερνητικού κλιμακίου με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Κράτσα και με τους παραγωγικούς Φορείς της Κέρκυρας, ενώ θα υπάρξει χαιρετισμός και στο Περιφερειακό Συμβούλιο”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!