Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Φαίακας νικητής στο ντέρμπι χάντμπολ με τον Ιωνικό ΝΦ

Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκειά του, ο Φαίακας Κέρκυρας πανηγύρισε πριν από λίγο στο ΕΑΚΚ, μεγάλη νίκη με 19-17 επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την αποφυγή των playout, δια χειρός Κουλούρη.

Ο τερματοφύλακας της κερκυραϊκής ομάδας  είχε εξαιρετικά ποσοστά στις αποκρούσεις (50%) και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές για την νίκη του Φαίακα. Η ομάδα του νησιού μας, η οποία γενικότερα αν και παρουσίασε μια μικρή αστάθεια σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, ήταν άκρως αποτελεσματική εκεί που χρειάστηκε. Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν επιβάλλει τον ρυθμό τους, ωστόσο στην συνέχεια η εικόνα άλλαξε με τον Φαίακα να περνάει μπροστά και να παίρνει μια διαφορά ασφαλείας μετά το 45:00. Όσον και αν προσπάθησαν οι παίκτες του Ιωνικού, τα λάθη που έκαναν σε ευκαιρίες που τους δόθηκαν δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν κάτι καλύτερο. Με τη νίκη αυτή, ο Φαίακας πέρασε όγδοος, μία θέση πάνω από τη γραμμή της τετράδας, που οδηγεί στα play out υποβιβασμού.

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 1-3, 3-4, 4-7, 6-8, 8-9 (ημχ.) 11-9, 11-11, 13-13, 16-13, 17-15, 19-17

Οι συνθέσεις

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Νίκος Ριγανάς): Κουμαραδέλης, Δούγιας 6, Δέσπος 2, Κουλούρης, Γιαβασίδης 2, Σκουρτάι, Γεωργαλής, Χερουβείμ, Δελλής, Όντσεφ 5, Βλαχόπουλος, Χάλαρης 4, Γιαννακόπουλος, Κορακιανίτης, Καραγκιοζίδης, Νάστος.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ (Μάκης Παπακώστας): Τσακνής, Παπαπούλιος 2, Νικολαΐδης, Αϊβαλιώτης 3, Νομικός, Αργυράκης, Γκέρτσος, Αποστολίδης 5, Ζαχάρης, Συγγάρης, Μπούτος, Μαντζόπουλος 3, Χελιώτης, Λιόλιος 4, Τσάτσας, Μπουλούμπασης.

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας

Παράπονα από τον Ιωνικό για διαιτησία

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Β’ ομάδας Παπακώστας Ευθύμιος απευθύνθηκε με έντονο ύφος μπροστά από το τραπέζι της γραμματείας προς το διαιτητή Πατιό Κων/νο λόγοντάς του το παρακάτω: «Πες τον άλλον τον κομπλεξικό να μην μας κουνάει το κεφάλι και είναι εδώ για να κάνει τη δουλειά του». Στη συνέχεια απευθύνθηκε στο διαιτητή Τσιάνα Βασίλειο λέγοντάς του: «είσαι κομπλεξικός» και στη συνέχεια απείλησε τους διαιτητές λέγοντας: «και τι θέλετε; Να βγάλουμε κι εμείς ανακοίνωση όπως ο Φαίακας για να μας παίζουνε και εμάς καλύτερα στην Αθήνα;».

Premier Handball-η 15η αγωνιστική

ΑΕΚ-Αερωπός 29-20

ΠΑΟΚ- ΑΣΕ Δούκα 26-24
Ολυμπιακός – Φίλιππος Βέροιας 39-16
Άρης Νικαίας- Διομήδης Άργους 25-32
Φαίακας Κέρκυρας- Ιωνικός ΝΦ 19-17

ΑΕΣΧ Πυλαίας- Δράμα (έναρξη 16.00)
Η βαθμολογία (15 αγ)

ΑΕΚ 30                            

Ολυμπιακός 28

Αερωπός Έδεσσας 20

Διομήδης Άργους 20

ΠΑΟΚ 19

ΑΕΣΧ Πυλαίας 13*

ΑΣΕ Δούκα 12

Φαίακας Κέρκυρας 10

Δράμα 9*

Ιωνικός ΝΦ 8

Άρης Νίκαιας 6

Φίλιππος Βέροιας 4

Σημείωση: * Έναν αγώνα λιγότερο

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!