Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ο Χάρης Λαβράνος νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στη Φιλαρμονική Καποδίστριας

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής αξιολόγησης των βιογραφικών, στο γραφείο το ΔΣ της Φιλαρμονικής ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, κεκλεισμένων των θυρών. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δόθηκαν άμεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αμέσως μετά, ομόφωνα και πανηγυρικά, επέλεξε για Διευθυντή Σχολών – Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Φιλαρμονικής το κο Λαβράνο Χαρίλαο (Χάρης Λαβράνος, μεταδιδακτορική έρευνα, διδακτορικό πτυχίο Μουσικών Σπουδών Ιονίου Πανεπιστημίου, διδασκαλία σε μεταπτυχιακό πανεπιστημιακό πρόγραμμα, πτυχίο τρομπέτας, πτυχία θεωρητικών).

Να σημειωθεί πως αναμένονται τα αποτελέσματα για τη θέση του νέου αρχιμουσικού της φιλαρμονικής

Ο μέχρι πρότινος καλλιτεχνικός διευθυντής και αρχιμουσικός της Καποδίστριας Σ. Ατσοπάρδης (α) παρέδωσε χθες στον κ. Λαβράνο τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!