Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο χιονιάς ανέβαλε ξανά το ματς του ΟΦΑΜ στην Κοζάνη

Για τρίτη φορά μέσα σε οκτώ ημέρες (!)  αναβλήθηκε ο αγώνας στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Κοζάνης ανάμεσα στην ΑΕ Ποντίων και τον ΟΦΑΜ για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου Γ΄Εθνικής.  

Η σφοδρή χιονόπτωση έφερε την εκ νέου απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή του αγώνα που ήταν να διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 6/3. Η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να ορίσει τον ως άνω αγώνα την Τετάρτη 16.03.2022 στο ίδιο γήπεδο και ώρα 15.00. Υπενθυμίζουμε ότι η αγωνιστική ήταν κανονικά να διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή (27/2), ωστόσο η κακοκαιρία, που έπληξε την Βόρεια Ελλάδα, οδήγησε στην αναβολή τεσσάρων αγώνων του 2ου ομίλου.

Είχαν διεξαχθεί μόνο οι αγώνες ΑΕ Λευκίμμης-Καστοριά 1-0 & Εδεσσαϊκός-Μακεδονικός 2-0 (είχε προλάβει την κακοκαιρία γιατί έγινε το Σάββατο 26/2). Οι αναβληθέντες αγώνες ορίστηκαν να διεξαχθούν την περασμένη Τετάρτη (2/3), ωστόσο και πάλι η κακοκαιρία τα ανέβαλε, για σήμερα. Αλλά η ΕΠΟ υπολόγισε χωρίς τον καιρό, με αποτέλεσμα να επέλθει νέα αναβολή, καιρού επιτρέποντος,  για την Τετάρτη 16/3/22.

Σήμερα “ξέφυγε” του καιρού ένας αγώνας, αυτός ανάμεσα στον Μ. ΑΛέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας- ΑΣ Γιαννιτσά (ημιχρ.2-0).

Οι φωτογραφίες είναι από τον λογαριασμό F/B της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!