Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο “Χρυσός” Γ. Κοσκινάς & οι άλλες “Λεόντιες” διακρίσεις στο Πανελλήνιο Τριάθλου Half Ironman (φωτο)

Με επιτυχίες επέστρεψαν οι αθλητές του τμήματος τριάθλου του σωματείου Λέων Κέρκυρας από το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τριάθλου Half Ironman, που διεξήχθη παράλληλα με την  διοργάνωση Almiraman, το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κοσκινάς με χρόνο 4:33:19 αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης στην κατηγορία Μasters 30-34 στην απόσταση Middle Distance. Ο Αλέξανδρος Άνθης με χρόνο 4:55:59 πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην  κατηγορία Masters 40-44 του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στο ίδιο πρωτάθλημα ο Απόστολος Τασούλας (5:12:41) ήταν τέταρτος στην Masters 35-39και οι Προκόπης (Πάκης) Μουρμούρης με χρόνο 5:05:28 στην κατηγορία Masters 45-49, & Γιώργος Καραγεωργίου (5:26:17) στην  Masters 35-39 κατέλαβαν την πέμπτη θέση.

 

Τέλος, ο Νίκος Βλάχος μετά από ένα πολύ καλό κολύμπι και ποδήλατο, δεν κατάφερε να τερματίσει, καθώς χτυπήθηκε από κράμπες εξαιτίας της ζέστης.

Στην διοργάνωση Almiraman και στον αγώνα Sprint, ο Γεράσιμος Βλάχος του Λέοντα  κατέλαβε την δεύτερη θέση στη κατηγορία 25-29 σε χρόνο 1:16:09,

 

ενώ σε αγώνα τρεξίματος 5 χιλιομέτρων την η Αικατερίνη Κότση με χρόνο 23΄58’’ τερμάτισε πέμπτη.

Το almira ΜΑΝ & τα Πανελλήνια Τριάθλου

Το almira ΜΑΝ διοργανώνεται από το 2014 από το ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης. Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές αποστάσεις τριάθλου: almira FAST (750m κολύμβηση – 20 km ποδηλασία – 5km τρέξιμο) και almiraMAN (1.9km κολύμβηση – 90 km ποδηλασία – 21km τρέξιμο) για ατομικές και ομαδικές συμμετοχές. Τρεις αγωνιστικές αποσπάσεις κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, και αγώνα Νυχτερινού τρεξίματο. Το almira ΜΑΝ είναι επίσημα συνδεδεμένο με την Τριαθλητικη Ομοσπονδία Ελλάδος & στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας φιλοξένησε φέτος (Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου 2023) τα  Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τριάθλου:  MIDDLE DISTANCE, Ανδρών – Γυναικών. SPRINT, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών. SUPER SPRINT, Εφήβων – Νεανίδων & MIDDLE DISTANCE, Masters.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!