Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Χρ. Χαλάστρας του Solar Karate  Κέρκυρας Χάλκινο στο Παγκόσμιο SKIF

‘Ενα χάλκινο μετάλλιο, δύο θέσεις στην πεντάδα, μία στην οκτάδα  & πολλές εμπειρίες είναι ο απολογισμός των καρατέκα του Solar Karate Κέρκυρας, οι οποίοι συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SKIF.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε 24-27 Αυγούστου στο  Gyor της Ουγγαρίας και η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από 75 αθλητές-τριες, μεταξύ των οποίων οκτώ (τέσσερις αθλητές-τέσσερις αθλήτριες)  από το Solar της Κέρκυρας. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Χαλάστρας στο Kumite. 

 

Την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Μουμούρη Αλίκη & Μυρτώ Τραιανταφύλλου, ο Αλέξανδρος Μωραΐτης μπήκε στην οκτάδα και η Παπαδοπούλου Μαρίσια στην Παγκόσμια  16άδα. Με ανακοίνωσή του, το κερκυραϊκό σωματείο “συγχαίρει  όλα τα παιδιά της Εθνικής μας αποστολής διακριθέντα και μη, που  μας έκαναν υπερήφανους”.

Δυναμική παρουσία των καρατέκα του Solar

Η ανακοίνωση του Solar Karate Κέρκυρας: Άλλη μια πολλή δυνατή εμπειρία για τους αθλητές μας και όλη την Ελληνική αποστολή ολοκληρώθηκε. Για ακόμη μια φορά ο σύλλογος μας έδωσε δυναμικό παρόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SKIF καταφέρνοντας αυτήν την φορά, (και για πρώτη φορά στην ιστορία του)να κατακτήσει για λογαριασμό της χώρας μας και του συλλόγου μας ένα μετάλλιο καθώς ο αθλητής μας Χρήστος Χαλάστρας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο σε μια κατηγορία 84 αθλητών. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους αθλητές μας για τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους.

Συγκεκριμένα:

  • Χρήστος Χαλάστρας 3 θέση ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
  • Μωραΐτης Αλέξανδρος μια ανάσα από τα μετάλλια καθώς μπήκε στην οκτάδα
  • Παπαδοπούλου Μαρία Αναστασία 16εξάδα με διαδοχικές νικες
  • Μουμούρη Αλίκη 5 θέση
  • Τριανταφύλλου Μυρτώ 5 θεση
  • Κωνσταντόπουλος Πέτρος συμμετοχή
  • Μεσσιάν Ειρήνη συμμετοχή
  • Τριανταφύλλου Γεώργιος συμμετοχή.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!