Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Χ. Θεοδόσης στην ελίτ του Παγκόσμιου ice swimming

Ο Κερκυραίος  iceman Χάρης Θεοδόσης ήταν  ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε παγωμένα νερά “ice swimming”, που διεξήχθη  από την Παρασκευή (4/2/22)  & μέχρι την Κυριακή (6/1/22) στην πόλη Γκουόγκουφ  της Πολωνίας.

Ο  αθλητής του ΝΑΟΚ  αγωνίστηκε και τις τρεις ημέρες, λαμβάνοντας μέρος σε τρία αγωνίσματα ελεύθερης κολύμβησης σε παγωμένα νερά, 1000μ (ήταν & το κύριο αγώνισμα του Παγκόσμιου), 500μ & 50μ. Ο απολογισμός του ήταν: Στα 1000μ 8η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία (45-49) και 36η στη Γενική Κατάταξη σε σύνολο 64 κολυμβητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Στα 500μ την 8η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία & την 37η στη Γενική Κατάταξη σε σύνολο 46 αθλητών και τέλος στα 50μ ήρθε 10ος στην ηλικιακή του κατηγορία και 52ος στη Γενική Κατάταξη σε σύνολο 78 αθλητών, που πήραν μέρος στο αγώνισμα.

Με τις επιδόσεις του αυτές, ο Χάρης Θεοδόσης πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τα 1000 & 500μ ελεύθερο κολύμβησης σε παγωμένα νερά, για το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο 2023 στις Γαλλικές Άλπεις. Υπενθυμίζουμε ότι το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διοργανώνεται απο την Διεθνή Ομοσπονδία Κολύμβησης σε Παγωμένα Νερά IISA (INTERNATIONAL ICE SWIMMING ASSOCIATION). Ο Χάρης Θεοδόσης, μετά τους αγώνες δήλωσε: “ Ευχαριστώ την Αegean. Και τους ανθρώπους, που με βοήθησαν να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να κάνουν γνωστό το άθλημα και τις προσπάθειές μου να κρατήσω ψηλά την Ελληνική σημαία”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!