Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Πάτρα: Κλείστηκε σε υπόγειο και αυτοκτόνησε με υγραέριο

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα, καθώς ένας νέος άνδρας κλείστηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας και αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας υγραέριο.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης, 31 Ιουλίου, σήμανε συναγερμός σε αστυνομία και ΕΚΑΒ, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για απόπειρα αυτοκτονίας στις νέες Εργατικές Κατοικίες Λεύκας. Λόγω της επικινδυνότητας του υγραερίου, κλήθηκε να συνδράμει και η Πυροσβεστική.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ χρησιμοποιώντας μάσκα οξυγόνου καθώς η μυρωδιά ήταν πολύ έντονη, κατάφεραν να κατέβουν στο υπόγειο, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα. Ο 21χρονος άνδρας κειτόταν νεκρός.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός του έχει επέλθει αρκετή ώρα νωρίτερα. Στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής της αστυνομίας.
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!