Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Πέθανε αιφνιδίως ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος, σε ηλικία 46 ετών

Σοκ προκαλεί στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Ο Παναγιώτης Τζένος, γενικός διευθυντής Μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.

O άτυχος άνδρας επισκεπτόταν συχνά τη γενέτειρά του και διέμενε στο πατρικό του σπίτι στην περιοχή των Ζαρουχλέικων, ενώ η αδελφή του Παναγούλα έχει φαρμακείο στην  Εγλυκάδα.

 

*iefimerida

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!