Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Πέθανε η σύζυγος του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου, Δέσποινα

Πέθανε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 93 ετών, η σύζυγος του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου, Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Η Δέσποινα Παπαδοπούλου η οποία διέμενε στη Νέα Ερυθραία, πέθανε στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ύστερα από σύντομη νοσηλεία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, Νοσηλευόταν από τις 2 Νοεμβρίου του 2023 στην Α’ Παθολογική Κλινική. Αιτία θανάτου εκτιμάται ότι είναι το σηπτικό σοκ που προήλθε από εγκολποματίτιδα.

Μετά από δεκαετή σχέση, το 1970 μεσούσης της 21ης Απριλίου, παντρεύτηκε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, με τον οποίο είχε ήδη αποκτήσει μια κόρη, την Υπερμαχεία, που πήρε το όνομά της από την Μικρασιάτισσα μητέρα της Δέσποινας. Πατέρας της Δέσποινας ήταν ο Νικόλαος Γάσπαρης, φανατικός αντιμοναρχικός και οπαδός του Νικολάου Πλαστήρα.

Ηταν απόφοιτος της Σχολής Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και γνώρισε το 1959 τον Γ. Παπαδόπουλο στην Γεωγραφική Υπηρεσία του Πεδίου του Άρεως όπου εργαζόταν.

Περισσότερες Ειδήσεις:

Κακοκαιρία: Στα «λευκά» Φλώρινα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα -Επιδείνωση του καιρού

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν ο γραμματέας και 37 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας

Ο Φαίακας “δάμασε” στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό για την Α2 Χάντμπολ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!