Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης (14/12) ο Γιώργος Τράγκας, σε ηλικία 72 ετών. Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι» νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» με κορονοϊό και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο εκπρόσωπος Τύπου και στενός συνεργάτης του, Πάρις Κουρτζίδης, σε αναρτήσεις του στα social media είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα«εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη», κάνοντας λόγο για «δύσκολα 24ωρα». 

Στις 30 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας, που έχει υποκείμενα νοσήματα, με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώσθηκε με κορoνοϊό. «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19» ανέφερε, ξεκινώντας την ανάρτησή του. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!