Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος

Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Λάσκος, όπως ενημέρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. O ηθοποιός Κώστας Λάσκος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγάλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θεάτρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομείου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση του ήταν πέρσι στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Νωρίτερα, το 2019, είχε συμμετάσχει και στην δημοφιλή δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε έναν μικρό ρόλο. Κατά την διάρκεια της διαδρομής του εξάλλου είχε πολλές ακόμη τηλεοπτικές συνεργασίες. Ανάμεσά τους και σε αυτές στις σειρές «Ένας μήνας και κάτι», «Τμήμα ηθών», «Ταύρος με Τοξότη», «Τα φιλαράκια», «Η γυναίκα της πρώτης σελίδας» κ.ά.

 

*newsit.gr

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

Ακολουθήστε μας στο instagram @kerkyrasimera

Ακολουθήστε μας στο twitter @kerkyrasimera

Ακολουθήστε μας στο Facebook kerkyrasimera.gr

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!