Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Πέθανε στα 40 της η Εύα Μπουντούρη, παραγωγός του «Εν Λευκώ»

Σοκαρισμένος είναι ο δημοσιογραφικός – και όχι μόνο – κόσμος από τον ξαφνικό θάνατο της Εύας Μπουντούρη, δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού στον σταθμό «Εν Λευκώ». Όπως αναφέρεται, η Εύα Μπουντούρη είχε μπει στο νοσοκομείο για μια προληπτική επέμβαση, ωστόσο δεν πήγε καλά. Η 40χρονη δημοσιογράφος πέθανε τελικά, από επιπλοκές.  Για τον ξαφνικό χαμό της, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση και ο ίδιος ο σταθμός.

«Ο En Lefko 87.7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη. Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!