Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πένθος για τον πρόεδρο των Προπονητών Γ. Χονδρογιάννη

Ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας και παλαιός άσος του ΑΟ Κέρκυρα και άλλων κερκυραϊκών ομάδων Γιάννης Χονδρογιάννης, θρηνεί από χθες την απώλεια της συζύγου του Χρυσούλας. Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της συζύγου του ως εξής: “Πάλεψες με αξιοπρέπεια θάρρος θράσος δύναμη κέρδισες πολλές μαχες 10 χρόνια τώρα τα κατάφερε ….σε νίκησε …μας νίκησε …καλό σου ταξίδι Χρυσουλα μας …..καλό ταξίδι..” Η Χρυσούλα Στεργίου- Χονδρογιάννη άφησε την τελευταία της πνοή ξημερώματα Πέμπτης (2/5) στο Νοσοκομείο Κέρκυρας «χτυπημένη» από την ανίατη νόσο. Ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Χονδρογιάνννη και είχαν αποκτήσει δύο κόρες. Για τον θάνατο της συζύγου του αγαπημένου κερκυραίου προπονητή τα περισσότερα ποδοσφαιρικά σωματεία εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Σκριπερό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας με το συγκλονιστικό άγγελμα του άδικου θανάτου της Χρυσούλας συζύγου του προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας Γιάννη Χονδρογιάννη αποφάσισε:
1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη, τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένειά της.
2. Να παραστεί στην κηδεία της.
3. Να διαθέσει συμβολικά το ποσό των 150 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς της.
Η οικογενειακή ζωή του Γιάννη και της Χρυσούλας είναι το πρότυπο της δύναμης της αγάπης, της συντροφικότητας, της αξιοπρέπειας, του αλληλοσεβασμού!
Ευχόμαστε καλό ταξίδι στη Χρυσούλα, καλή δύναμη στο Γιάννη και στους άλλους δικούς της ανθρώπους.

*Η διεύθυνση και το προσωπικό της Κ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο φίλο Γιάννη για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. Αιωνία της η μνήμη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!