Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πέντε παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και 13 παραστάσεις στο Μον Ρεπό (Καλοκαίρι 2020)

Τα πενιχρά έσοδα, ο αγώνας της νέας διοίκησης, ο προγραμματισμός για το 2021

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε  την Παρασκευή η  -υπο την Π. Τζάννε- νέα διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και η καλλιτεχνική διευθύντρια Βαρβάρα Δούκα, τονίζοντας  το ανύπαρκτο – για μεγάλο διάστημα – οικονομικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί και βάσει του οποίου, το μεράκι και οι «ειδικές γνώσεις» του καθενός ξεχωριστά, από τους ηθοποιούς έως τη διοίκηση, συνέβαλαν προκειμένου η Κέρκυρα να παράξει και φέτος πολιτισμό και να καταφέρουν εντέλει να παρουσιάσουν τόσο δικές τους παραστάσεις, όσο και να να φιλοξενήσουν άλλες παραγωγές.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕΚ και από τους τρεις δήμους, παρόντα στην πρώτη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του προγράμματος για το καλοκαίρι 2020

Και μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι. Καθώς, τη συνέντευξη μονοπώλησε η μη – έως και σήμερα – διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕΚ η οποία αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες, η μη καταβολή ως όφειλε του ποσού της επιχορήγησης από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η πανδημία, συνέθεσαν το τέλειο παζλ καταστροφής του ΔΗΠΕΘΕΚ. Το οποίο όχι μόνο δεν καταστράφηκε, αλλά με όλους τους ανθρώπους του κατάφερε να παράξει έργο ακριβώς γιατί κανείς δεν έκανε μόνο τον ηθοποιό ή το διευθυντή αλλά και τον υδραυλικό, και τον δικηγόρο και τον άνθρωπο που θα πρέπει να λύσει γρίφους και προβλήματα και όχι μόνο να έχει την καλλιτεχνική ματιά ενός έργου.

Και αφού υπήρξε η ανοχή από πλευράς υπουργείου Πολιτισμού το οποίο διπλασίασε την  ετήσια επιχορήγησή του ελέω πανδημίας και μη ζητώντας αξιώσεις – όπως προβλέπεται – και αξιοποιώντας τα προγράμματα των προηγούμενων χρόνων, το ΔΗΠΕΘΕΚ κατάφερε να παρουσιάσει , ήδη έχει ξεκινήσει, ένα άρτιο – δεδομένων των συνθηκών – πρόγραμμα παραστάσεων για όλους εμάς που διψάμε να ξαναζήσουμε την εμπειρία του υπαίθριου θεάτρου προς το παρόν, καθώς μελλοντικά θα αξιοποιηθεί ολόκληρη η πόλης.,

Η εισαγωγική τοποθέτηση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕΚ Β. Δούκα:

Η δήλωση της προέδρου Παναγιώτας Τζάννε σε σχέση με την καθυστέρηση ορισμού διοίκηση στο ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και η δυσκολία οικονομία στην οποία κινείται το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κέρκυρας:

 

Ιούλιος – Αύγουστος

Το ΔΗΠΕΘΕΚ φέτος παρουσιάζει:

  • ΣΤΑΧΤΑΡΕΣ
  • ΙΛΙΑΔΑ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ
  • ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ
  • ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ‘ΚΑΘ’ ..ΟΔΩΝ’

Όλες οι παραστάσεις (εκτός από το Θεατρικό Περίπατο) θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» με ώρα έναρξης 21.15’.  Είναι σαφές πως τηρούνταιόλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Εισιτήρια και κρατήσεις στο ταμείο του Θεάτρου στις 20:30 με σειρά προτεραιότητας.

Σταχτάρες (15 – 19 Ιουλίου):  Ένα έργο βασισμένο στην ιστορία της Ιωάννας Ετμεκτσόγλου, (καθηγήτριας του Μουσικού Τμήματος του Ιονίου Πανεπιστημίου), “Ό Άπους Πάππους και ο Πάππους Αpus”. Το ΔΗΠΕΘΕΚ παρουσίασε το χειμώνα, στην παιδική του σκηνή  και επαναλαμβάνει σε ‘καλοκαιρινή’ εκδοχή, για ανοιχτό θέατρο, ένα θέμα που βγήκε από τα «σπλάχνα» της πόλης, τις σχεδόν άγνωστες ‘Σταχτάρες’. Το έργο σε θεατρική διασκευή της ποιήτριας Ιφιγένειας Ντούμη, ανέβηκε σε σκηνοθεσία της  Κερκυραίας σκηνοθέτιδας, Χρυσάνθης Αυλωνίτη, που ζει  και εργάζεται στο Λονδίνο, με βάση τον αυτοσχεδιασμό και το σωματικό θέατρο. To έργο διαπραγματεύεται τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και το περιβάλλον καθώς και το βίωμα του αποκλεισμού στις σύγχρονες κοινωνίες.

Συντελεστές – διανομή:

Συγγραφέας: Ιωάννα Ετμεκτσόγλου

Θεατρική Διασκευή: Ιφιγένεια Ντούμη

Σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Αυλωνίτη

Τραγούδια: Ιωάννα Ετμεκτσόγλου, Μάνθος Δαμίγος

Χορογραφίες: Κατερίνα Παγιατάκη

Ζωγραφική Σκηνικού: Πέτρος Στραβοράβδης

Παίζουν:

Ναταλία Καποδίστρια

Αλεξάνδρα Παγιατάκη

Σπύρος Σκλαβούνος

Σοφία Τόμπρου

ΜΙΑ ΙΛΙΑΔΑ (22-23-24-25-26 Ιουλίου)

Το έργο παντρεύει με τον απλούστερο τρόπο την αφήγηση της Ιλιάδας, από έναν αφηγητή- ραψωδό -μια μεταφορική παρουσία του ίδιου του Ομήρου- με το σήμερα , για να καταλήξει σε μία ατελείωτη, εντυπωσιακή ονοματολογία όλων των πολέμων που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα.

Τον συγκλονιστικό μονόλογο, συνοδεύει ένας μουσικός – ορχήστρα εν είδει «Μούσας» μεταμορφώνοντας με τη ζωντανή μουσική την αφήγηση σε ένα ζωντανό ποίημα. Το έργο της Λίζα Πήτερσον, διαχειρίζεται με τον πιο σύγχρονο  τρόπο το μεγαλείο  της αρχετυπικής αφήγησης του Ομήρου, αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα του πολέμου και του πόνου που προξενεί ανά τους αιώνες.

Τον συγκλονιστικό μονόλογο, συνοδεύει ένας μουσικός – ορχήστρα εν είδει «Μούσας» μεταμορφώνοντας με τη ζωντανή μουσική την αφήγηση σε ένα ζωντανό ποίημα. Το έργο διαχειρίζεται με τον πιο σύγχρονο  τρόπο το μεγαλείο  της αρχετυπικής αφήγησης του Ομήρου, αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα του πολέμου και του πόνου που προξενεί ανά τους αιώνες.

ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΟΥΚΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΑΚΗΣ ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

 

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ (30-31 Ιουλίου και 1η Αυγουστου)ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 Συγγραφή- Σκηνοθεσία : Βαρβάρα Δούκα

Σκηνικά : Άκης Χειρδάρης

Κοστούμια / Σκηνικά Αντικείμενα : Πηνελόπη Μαμάλου

Μουσική : Γιώργος Βλάχος

Φωτισμοί/ Κινηματογράφηση: Μιχάλης Καπετανίδης

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

ΤΖΙΑ: Μαριέττα Σαββανή

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Αγγελική Μιχαλοπούλου

ΜΑΝΩΛΗΣ: Γιώργος Βλάχος

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας παρουσιάζει το έργο Γεύσεις κ’ Κατακτήσεις, βασισμένο στην Ιστορία της Κουζίνας της Κέρκυρας, όπως αυτή απεικονίζεται στις παραδοσιακές Κορφιάτικες συνταγές , που αντανακλούν την πολύπλοκη Ιστορία των Κατακτήσεων της Κέρκυρας, κατά κύριο λόγο από τους Βενετούς, αλλά και από τους Φράγκους, τους Εγγλέζους, τους Γάλλους του Ναπολέοντα,  και  ταυτόχρονα  υπενθυμίζουν την πολυπολιτισμικότητα του νησιού που απεικονίζεται στους κατοίκους της πόλης και της υπαίθρου, στην ανθηρή Εβραϊκή κοινότητα, στους Μαλτέζους μάστορες, που η δουλειά τους απεικονίζεται στις πέτρες των Ανακτόρων, στους Σουλιώτες, Παργινούς, και άλλους Ελλαδίτες που κατέφυγαν στην Κέρκυρα για να γλυτώσουν από τον Αλή-Πασά και τα αντίποινα των Τούρκων, στους πρώτους Σέρβους πρόσφυγες με το τέλος του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου , Ελληνες πρόσφυγες από τη Μικρασία, τον Πόντο και τέλος οι πρώτοι οικονομικοί μετανάστες από την Αλβανία και τα υπόλοιπα Βαλκάνια.

Το έργο βασίστηκε στο εμβληματικό βιβλίο της Νινέττας  Χ. Λάσκαρι, «ΚΕΡΚΥΡΑ, μια ματιά μέσα στο χρόνο»  εκδ. Ποταμός

Το έργο «Γεύσεις κ’ Κατακτήσεις» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του  NeTT «Network of theatres for the valorization of cultural and natural heritage» με τη χρηματοδότηση του Προγράμματος Εδαφικής συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία Interreg VA 2014-2020»

Στόχος του έργου είναι η υποστήριξη της προώθησης των τοπικών προϊόντων και της τοπικής οικονομίας,

Το έργο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

Το έργο θα παρουσιαστεί σε δύο εκδοχές:

   Ως 45λεπτο θεατρικό ντοκυμαντέρ, με ξεχωριστό σενάριο και γυρίσματα σε διάφορα εμβληματικά σημεία της Κέρκυρας, που έχουν σχέση με τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη γευσιγνωσία (το κτήμα ‘ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ’, βιοτεχνίες κουμ-κουάτ, αναδεικνύοντας προϊόντα ΠΟΠ όπως το νούμπουλο, καινοτόμες βιομηχανίες όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΚΑΣΤΡΟΣ, κ.ά) αλλά και σε ιστορικά σημεία όπως το πανέμορφο, πετρόχτιστο, αρχοντικό του 1500, της οικογενείας Λάσκαρι , στο οποίο έζησε και η συγγραφέας Νινέττα Λάσκαρι, του βιβλίου ‘ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ’, που αποτέλεσε την αφορμή για αυτό το έργο.

Στις 30 και 31 Ιουλίου, θα παρουσιαστεί ως θεατρικό έργο, στο  Θέατρο ‘Ρένα Βλαχοπούλου’ στο Μον Ρεπό, και ταυτόχρονα στο γύρω υπαίθριο χώρο, θα πραγματοποιηθεί έκθεση των τοπικών προϊόντων.

 

Θεατρικός Περίπατος Καθ’ οδόν (30-31 Ιουλίου στις 19:30 )

Ο περίπατος  θα ξεκινήσει από συγκεκριμένα σημεία της πόλης.

 

Η περιπατητική παράσταση ‘Καθ’…οδών’ θέλει να συνδέσει το προσωπικό στοιχείο, την εντύπωση, την ανάμνηση, το βίωμα του καθενός, συνδέοντας το με τη ζωντανή ιστορία, τις παραδόσεις, τους αστικούς θρύλους, της πόλης της Κέρκυρας , ιχνηλατώντας διαδρομές από το ατομικό στο συλλογικό, και να συνδιαλεχθεί με την Πόλη, θεωρώντας την ένα ζωντανό οργανισμό, που εξελίσσεται και μεταβάλλεται μαζί με τους ανθρώπους της.

Η δράση αυτή ξεκίνησε ως ένα βιωματικό εργαστήριο με εμψυχώτρια τη σκηνοθέτιδα Τζωρτζίνα Κακουδάκη, και θα συνεχιστεί  στα πλαίσια της ΠΟΛΗΣ-ΣΚΗΝΗΣ 2021, που θα αφιερωθεί στην ιδέα της Ελευθερίας, και θα σηματοδοτήσει τις δράσεις του ΔΗΠΕΘΕ για το έτος ΕΛΛΑΔΑ-21.

Υπηρέτρια είναι η Μνήμη» (9 και 10 Αυγούστου

‘Η ευφυΐα είναι η σύζυγος, η φαντασία είναι η ερωμένη και η μνήμη είναι η υπηρέτρια.’ Βίκτωρ Ουγκώ. Μία παράσταση βασισμένη σε κείμενα της κερκυραίας συγγραφέως Άννυς Νούνεση, η οποία με την ιδιωματική της γλώσσα συντηρεί την μνήμη και ολοζώντανα κομμάτια της ιστορίας της Κέρκυρας. Πλάθει χαρακτήρες ,τους κινεί μέσα στην Πόλη που αγαπήσαμε, σφηνώνοντάς τους στο Χρόνο και εκτινάσσοντας τους στο Διαχρονικό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία- Σύνθεση ήχων/Μουσική επιμέλεια:  ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΟΨΙΔΑΣ

Ερμηνεύει:  ΛΙΖΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

Video  artist:  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΚΑΣ

Χορογραφίες :  ΜΑΙΡΗ ΡΑΝΤΟΥ

 

ΣΤΟ ΜΟΝ ΡΕΠΟ

1. GARAGE PERFORMING ARTS CENTER (3-4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
2. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ (5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
3 ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΡΙΜΙΝ (6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
4 ΟΡΝΙΘΕΣ (7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
5 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ (12-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
6 ΑRT (17 AΥΓΟΥΣΤΟΥ)
7 ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ (18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ )
8 Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ (22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
9 ΛΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ )
10 ΠΑΛΑΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ (24-25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
11 Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ (26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ )
12 ΙΟΝΙΟ ΩΔΕΙΟ (27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
13 ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

 

 GARAGE PERFORMING ARTS CENTER (3-4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
Χορευτική Παράσταση
Χορογραφία : Ευαγγελία Ράντου

 

Η δύναμη της φιλίας (5 Αυγούστου)

Οργάνωση περιοδείας: Texnis

Υπεύθυνοι περιοδείας: Γιάννης Μακρίδης: 6932442991

«Μικροί Κύριοι-Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας» της Καλλιόπης Παπαδάκη από την «Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεάτρου».

 ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΡΙΜΙΝ (6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

ΔηΠεΘε Ιωαννίνων

Παπάζογλου 5, Ιωάννινα

Τηλ. 2651025670 & 73233

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Λευτέρης ΠλασκοβίτηςΧρήστος Χρήστου / Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς / Κοστούμια: Ειρήνη Γεωργακίλα / Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Κεβρεκίδου / Δ/νση – Οργάνωση παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης

ΠΑΙΖΟΥΝ (αλφαβητικά)

Παπαδημητρίου Μιχάλης (Άρης) / Σταματοπούλου Δανάη (Κική) / Τζελέπη Αναστασία (Γιούλη) / Χρήστου Χρήστος (Ντίνος)

 

ΟΡΝΙΘΕΣ (7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) 

Δόμνα Ζαφειροπούλου

Μαγικές Σβούρες

Τηλέφωνο 2109853609 – 6948744988

Συντελεστές:

Διασκευή –Σκηνοθεσία :  Δημήτρης Αδάμης

Απόδοση στα Νέα Ελληνικά: Δόμνα Ζαφειροπούλου

Σκηνικό: Παναγιώτης Κουλουράς

Κοστούμια : μαγικές σβούρες

Kίνηση : Φωτεινή Σταματελοπούλου

Ενορχήστρωση:  Γιώργος Κωνσταντινίδης

Μουσική Επιμέλεια:  Δημήτρης Αδάμης

Ειδικές Κατασκευές: Ιφιγένεια Κωφού

 Παίζουν οι ηθοποιοί:  Θανάσης Βοϊδήλος , Γεωργία Μαυροειδοπούλου,                        Ντέπυ Μοράρη , Τάσος Ράπτης , Κωνσταντίνος Τσονόπουλος , Μαριλίζα Χρονέα

 Και ο Βασίλης Γισδάκης  ζωντανά στη σκηνή .

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ (12-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) 

Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού

Τηλέφωνο: 6937492516

Συντελεστές

Συγγραφέας: Αντουαν Ντε Σαιντ Εξυπερύ

Θεατρική Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Ντάβαρης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου

Σκηνογραφία-Πρωτότυπες Κατασκευές: Ένο Σκονδράνη

Ενδυματολογία: Μαρία Ασημακοπούλου

Φωτισμοί: Γεράσιμος Ντάβαρης

Πρωτότυπη Μουσική- Σύνθεση : Βαγγέλης Μουρελάτος

Κινησιολογία: Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου

Αφίσα- Video Animation: Κλέων Ζησιμόπουλος

Τεχνικός Ήχου και Φωτισμών: Τρύφωνας Παναγιωτάκης

Παραγωγή: ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

ΔΙΑΝΟΜΗ

 ΑΦΗΓΗΤΗΣ-ΠΙΛΟΤΟΣ: Γεράσιμος Ντάβαρης

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ: Δήμητρα Κωνσταντίνου

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ-ΦΙΔΙ: Ειρήνη Ευαγγελάτου

ΒΑΣΙΛΙΑΣ-ΦΑΝΟΚΟΡΟΣ-ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΣ: Γιάννης Γκοτσόπουλος

ΑΛΕΠΟΥ-ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΣ-ΕΜΠΟΡΟΣ ΧΑΠΙΩΝ: Μαρία Γκλαβά

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ-ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ: Γιάννης Κολόμβος

 

ΑRT (17 AΥΓΟΥΣΤΟΥ) 

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.

 

ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ (18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ) 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΡΑΜΑ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)

Παράσταση: «Ο Τρελαντώνης» της Π. Δέλτα

Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Μαλακόζη

Διασκευή – Στίχοι: Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου

Σκηνικά – Κοστούμια: Κατερίνα Παπαγεωργίου

 

Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ (22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση-Διασκευή: Ξένια Καλογεροπούλου

Σκηνοθετική Επιμέλεια-Κινησιολογία: Ηλίας Μπαγεώργος

Σκηνικά – Κοστούμια: Ανθή Πετρουλάκη

Βοηθός Σκηνογράφου-Ενδυματολόγου-Ειδικές κατασκευές: Νάγια Ζαχαράτου

Μουσική Επιμέλεια: Εφη Καπινιάρη

Σχεδιασμός Φωτισμών: Θωμάς Χαρέλας

Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης

Graphic-design: Ντίνα Ζαφειρίου

Τεχνική Υποστήριξη: Χρήστος Λουλούδης

Trailer: Αφροδίτη Κωτσοπούλου

Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού, Γιάννης Βίτσας

Διεύθυνση Παραγωγής: Ρούλα Σμυρναίου

Οργάνωση Παραγωγής: Νεκτάριος Παπαλεξίου

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: LONG VEHICLE PRODUCTIONS

 Πρωταγωνιστούν:

Φώτης Σπύρος, Νίκος Χρηστίδης

 

ΛΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ) 

Θεατρική Συμπαιγνία

Συντελεστές

Μετάφραση: Άννα Βαρβαρέσου-Τζόγια

Σκηνοθεσία: Γιολάντα Καπέρδα

Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Κόρδα

Σκηνικά – κοστούμια: Αγγελική-Βασιλική Σιδέρη

Μουσική επιμέλεια: Γιολάντα Καπέρδα

Επιμέλεια αφίσας: Αφροδίτη Ζούκη

Παίζουν: Ελευθερία Πανταζή (Γυναίκα), Σπύρος Βάρφης (Άντρας)

ΠΑΛΑΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ (24-25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΙΝΑΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
“Rock and Pop in Concert”
 Στη συναυλία θα παρουσιαστούν γνωστές ροκ και ποπ επιτυχίες των Queen, Beatles, Blues Brothers, Secret Garden, Michael Jackson, καθώς και αναλόγου ύφους  αποσπάσματα έργων και soundtracks από κινηματογραφικές ταινίες.

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Προσωπάρης

 
Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ (26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ )

Θέατρο Τέχνη και Όραμα

Υπ. Επικοινωνίας: Γεώργιος Γρηγοριάδης

Τηλέφωνο: 6932931731

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΣΚΗΝΙΚΑ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρίνα Κουγκάι

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έφη Φωκά

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ:Γιώργος Ζελίνης

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ :Ζωή  Γρηγοριαδου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Θανάσης Λιούνης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γεώργιος Γρηγοριάδης

 ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Βασιλική Βλασοπούλου, Ιωάννα Προσμίτη, Γιάννης Κωστάρας, Γιάννης Σιγάλας, Γιώργος Γρηγοριάδης, Ειρήνη Κοτζάσοβα και ο Πάτρικ Τοχουμίδης .

 

 ΙΟΝΙΟ ΩΔΕΙΟ (27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Το σύνολο κρουστών του ΙΟΝΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ θα πραγματοποιήσει συναυλία την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:30 στο θέατρο Ρενα Βλαχοπούλου «Μον Ρεπό».

Θα ακουστούν έργα των Prokofiev, Saint-Saens, Morricone, Zimmer καθώς κ έργα για ηλεκτρονική μουσική και ενορχηστρώσεις νέων μουσικών.

Σολίστ : Λία Κολυτά

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Διεύθυνση

Μάριος Μουζακίτης

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Κώστας Σαββανής

ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

OΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ
ΟΜΙΛΗΤΗΣ : ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΦΝΗΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!