Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλαίμαχοι: Έπαιξαν για την «Πίστη» & βράβευσαν το Νάσο Ζαρίφη

Η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Κέρκυρας υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο Σφακιανάκης την ομάδα παλαιμάχων ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ Πάτρας.

Ο φιλικός αγώνας, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού σκοπό είχε την ενίσχυση του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «ΠΙΣΤΗ».

Ενώ, οι παλαίμαχοι του Αστέρα Κέρκυρας τίμησαν και τον παλαίμαχο άσο των κερκυραϊκών γηπέδων Νάσο Ζαρίφη, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Αν και το αποτέλεσμα δεν είχε σημασία, λόγω του χαρακτήρα του αγώνα, εν τούτοις για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι βετεράνοι του Αστέρα Κέρκυρας επικράτησαν των Πατρινών με 4-0 (2 γκολ Αλέξανδρος Μαρτίνος, 1 Γιάννης Ζωχιός& 1 αυτογκολ). Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νικόδημος Καββαδίας-Χρήστος Διαβάτης-Σπύρος Μερκούρης.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε και το “τρίτο ημίχρονο” της φιλοξενίας με…. κοψίδια σε ταβέρνα. Οι Αχαιοί ευχαρίστησαν και υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν στην Πάτρα την φιλοξενία. Υπενθυμίζουμε ότι η δράση των παλαιμάχων του Αστέρα Κέρκυρας τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο πεδίο της κοινωνικής προσφοράς δεν εξαντλείται.

Με την επόμενη δράση τους να έχει προγραμματιστεί το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, όπου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων Σφακιανάκη στο Κανόνι.

Ποιοι αγωνίστηκαν με τον Αστέρα
Νίκος Μιχαλάς, Πέτρος Αγιούς, Αντώνης Μιχαλάς, Θεόδωρος Μήτσης, Κοσμάς Ντούρος, Νικήτας Ρουτσάκος, Νίκος Δημητρόπουλος, Αλέξανδρος Μαρτίνος, Νικηφόρος Ρίζος, Κώστας Σκούρτης, Τζακ Ρεκόμπα, Νίκος Λέισος, Ανδρέας Αγιούς, Κώστας Ελούλ, Γιώργος Μιχαλιτσιάνος, Στέφανος Βάνης, Σπύρος Πανάρετος, Θάνος Αγάθος, Γιάννης Ζωχιός.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!