Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παλαίμαχοι Αστέρα Κέρκυρας: Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία στο γήπεδο ΕΠΣΚ

Οι δραστηριότητες των Παλαιμάχων του Αστέρα Κέρκυρας δεν εξαντλούνται μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά επεκτείνονται και στα γήπεδα της κοινωνικής προσφοράς.

Πολλές φορές μάλιστα, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ταξίδεψαν στην Κοζάνη για να δώσουν φιλικό φιλανθρωπικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους της ΑΕ Ποντίων, συνδυάζουν και τα δύο. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων έχουν προγραμματίσει για αύριο (Σάββατο 26/6) εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18.00-20.00 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΚ στο Κανόνι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου: «Η τράπεζα αίματος που δημιούργησαν οι παλαίμαχοι του ΑΣΤΕΡΑ αφορά όλους τους παλαίμαχους του νησιού και τα συγγενικά τους πρόσωπα».

Δώστε αίμα…σαν πρωταθλητές!

Οι παλαίμαχοι του Αστέρα Κέρκυρας με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσκαλούν « τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων που μπορούν να δώσουν αίμα να έρθουν κοντά μας σε αυτή μας την προσπάθεια
Είναι καιρός να αποδεχτούμε όλοι μας ό, τι ήταν να κάνουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους το έχουμε κάνει , όσες νίκες και όποιες πρώτες θέσεις ήταν να πάρουμε τις έχουμε πάρει . Η παρουσία μας πια μέσα στα γήπεδα πρέπει να προάγει και να στηρίζει κοινωνικές αξίες , την προσφορά την αλληλεγγύη τον εθελοντισμό
Αυτά θα είναι πια για μας τα κύπελλα και οι πρώτες μας θέσεις
αυτά θα βλέπουν τα παιδιά μας και θα λένε ο πατέρας μου ο πρωταθλητής».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!