Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παντρεύτηκε στην Κέρκυρα ο χορευτής και ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο

Τα πειστήρια του γάμου του με τη σύντροφό του Σταυριάνα Γαρνάβου ανάρτησε στο Facebook, ο χορευτής και ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο και η Σταυριάνα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο χωριό Βελονάδες της Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χορευτής παντρεύτηκε την αγαπημένη του, η οποία είναι έγκυος στον τρίτο μήνα. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι κορίτσι.
Ο χορευτής και ηθοποιός δηλώνει τρισευτυχισμένος για το γεγονός πως η σχέση του με την αγαπημένη του επισφραγίζεται με τον ερχομό ενός παιδιού. Ο Ιβάν βρέθηκε στην Κέρκυρα, την ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του πλέον, η οποία ασχολείται επίσης με τον χορό και τον αθλητισμό.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο και η πορεία του προς την επιτυχία

Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Ρώσο-ουκρανός. Οπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του, έμενε μαζί με τη μητέρα του στην φοιτητική εστία. «Ηρθα 10 ετών στην Ελλάδα μαζί με τη μητέρα μου, επειδή εκείνη σπούδαζε στο πανεπιστήμιο έπρεπε να μάθω να μαγειρεύω. Ήταν δύσκολο, γιατί δεν ήξερα ούτε γλώσσα, δεν είχαμε χρήματα, ούτε χαρτιά και έπρεπε κάπως να αντισταθούμε και να επιβιώσουμε» έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή του.

Μετά το σχολείο, ο Ιβάν Σβιτάιλο έδωσε εξετάσεις στην Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Χορού του υπουργείου Πολιτισμού και μετά την αποφοίτησή του άρχισε να δουλεύει ακατάπαυστα. Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό Show, Just The 2 Of Us στο MEGA.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!