Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Παξοί: Την Παρασκευή ξεκινάει ο εμβολιασμός κατά της covid-19 για τους 60 ετών και άνω

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον εμβολιασμό των Παξών καθώς το θέμα που είχε προκύψει φαίνεται πως δρομολογήθηκε οριστικά. Πρόσφατα ο Δήμαρχος των Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος  είχε δηλώσει πως το σχέδιο που προβλεπόταν δεν μπορούσε να προχωρήσει προτείνοντας δύο φάσεις εμβολιασμού.
Ο βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας με ανάρτησή του ενημερώνει πως μετέφερε το ζήτημα στο Υπουργείο Υγείας με το πρόβλημα να επιλύεται οριστικά και τους εμβολιασμούς να ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή.
Η ανάρτηση του βουλευτή:
Μετά την επικοινωνία που είχα προ εβδομάδας με τον Δήμαρχο Παξών Σπύρο Βλαχόπουλο, που μου μετέφερε το πρόβλημα, και σε επικοινωνία που είχα με το Υπουργείο Υγείας, με την Υφυπουργό Ζωή Ράπτη, με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Μάριο Θεμιστοκλέους και με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ρυθμίζεται το ζήτημα και από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ξεκινάει ο εμβολιασμός των Παξών για όλους τους πολίτες 60 ετών και άνω με τα εμβόλια της Pfizer.
 
Ο εμβολιασμός θα γίνει στο Κέντρο Υγείας Παξών. Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κ. Θεμιστοκλέους για την άμεση ανταπόκριση. 
Μην ξεχνάμε! Ο εμβολιασμός είναι το «όπλο» για την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα!!
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!