Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΞΟΙ – Διαψεύδονται Γκίκας και Δήμαρχος Παξών: Κλείνει η Πειραιώς στις…

Παξοί – Με ενημερωτικό μήνυμα που έλαβαν χθες Δευτέρα οι χρήστες – πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς στους Παξούς, το υποκατάστημα κατεβάζει ρολά στις 21 Δεκεμβρίου. Ως εκ τούτου, το υποκατάστημα κλείνει δια παντός. Οι Παξινοί πελάτες της Πειραιώς εφεξής, θα εξυπηρετούνται από το υποκατάστημα που λειτοπυργεί στη Ζαβιτσιάνου15 στην Κέρκυρα στην περιοχή της Σπηλιάς.

Να υπενθυμίσουμε πως τον Οκτώβριο η εξέλιξη αυτή είχε προκαλέσει ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας Δ. Μπιάγκη και την κινητοποίηση του βουλευτή της ΝΔ Στ. Γκίκα αλλά και την εγρήγορση του δημάρχου Σπ. Βλαχόπουλο ο οποίος είχε ενημερώσει και τον Παξινό πολιτικό και υπουργό Νίκο Δένδια. 

Μετά τις ενέργειές τους, ο Δήμαρχος Παξών ενημέρωνε πως μετά τις [παρεμβάσεις των πολιτικών, δεν θα κλλείσει και θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του. Μάλιστα ευχαριστούσε δημόσια τον βουλευτή Στ. Γκίκα. (Δείτε εδώ την επιστολή). Ωστόσο, τίποτα παό όλα αυτά δε συμβαίνει, καθώς η Τράπεζα διακόπτει τη λειτουργία της στους Παξούς στις 21 Δεκεμβρίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!