Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παπακαλιάτης, Χρουσαλά – Πατίτσα, Φ. Ξυλά, Τούνη, σε Κέρκυρα, Παξούς και Ιόνια για διακοπές

ΚΕΡΚΥΡΑ – Παρά τις δυσκολίες της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, ελέω κορωνοϊου, δεν είναι λίγες οι γνωστές προσωπικότητες που επέλεξαν τα καταγάλανα νερά του Ιονίου για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αν και συνηθισμένοι ολoι επισκέψεις των να γίνονται τον Αύγουστο, φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθώς οι αφίξεις των “αστέρων” ξεκίνησαν από τον Ιούλιο.

Πρώτος και καλύτερος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που δεν σταματάει να διαφημίζει μοναδικά, τόσο που ούτε οι καμπάνιες του ΕΟΤ δεν τον φτάνουν, τους υπέροχους Παξούς, τα τοπία και τις ομορφιές του, την καθημερινότητά του στο νησί μας. Άλλωστε, ο Χριστόφορος είναι Παξινός, και κάθε καλοκαίρι τιμάει τον τόπο που γεννήθηκε.

Στην Κέρκυρα, όπως κάθε καλοκαίρι άλλωστε, βρίσκεται και η Κερκυράια ηθοποιός Φαίη Ξυλά, η οποία απολαμβάνει τα μπάνια, τις βόλτες στα σοκάκια και το νησί της μοναδικά, όπως η ίδια γνωρίζει και όχι μόνη αλλά με τον μονάκριβο γιο της!

 

Τους Παξους και τους Αντιπάξους επέλεξε τις προηγούμενες ημέρες και το ζεύγος Χρουσαλά – Πατίτσα όπου απαθανάτισαν και τις βουτιές τους με υποβρύχιες λήψεις στους εξωτικούς Αντιπάξους. Τις διακοπές τους συνεχίζουν στα νησιά του Ιονίου Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Τέλος, στην Κέρκυρα βρισκόταν για διακοπές η γνωστή Ελληνίδα influencer Ιωάννα Τούνη και μα΄λιστα, στην παραλία του Μπαρμπάτι όπου φωτογραφήθηκε σε sup.
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!