Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παράταση αιτήσεων για τη θέση Φαρμακοποιού

Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός,  Equal Society ανακοινώνει την παράταση αιτήσεων έως την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020  αναφορικά με τη θέση ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ και για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση της Πράξης «Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Κέρκυρας».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 03.06.2020

Απαραίτητα προσόντα :
α) Πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ε.Α.Π ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής Α.Ε.Ι.
β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ.5 και να την καταθέσουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: Σανταρόζα 1, Αθήνα ΤΚ 10564 απευθύνοντάς την στον φορέα: «Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών».

Για περισσότερες πληροφορίες και τα σχετικά έγγραφα για την συμπλήρωση της  αίτησης επισκεφθείτε το πεδίο Τελευταία νέα στον ισότοπο του Οργανισμού www.equalsociety.gr.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!