Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Παράταση του σχολικού έτους προανήγγειλε η Ζέττα Μακρή

Το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία δεν το ξέρουμε ακόμα. Αλλά μάλλον ξέρουμε το πότε θα κλείσουν για καλοκαίρι, αφού όλα δείχνουν παράταση του σχολικού έτους έως τον Ιούνιο!

Σε ό,τι αφορά στα self test στα σχολεία, η Ζέττα Μακρή επανέλαβε ότι τα παιδιά θα πρέπει να κάνουν το τεστ στο σπίτι και να πηγαίνουν στο σχολείο με υπεύθυνη δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα. Με τεστ και υπεύθυνη δήλωση θα πηγαίνουν στο σχολείο και οι εκπαιδευτικοί.

Για τις πανελλαδικές εξετάσεις, η υφυπουργός εμφανίστηκε βέβαιη πως θα γίνουν την ίδια περίοδο που γίνονται κάθε χρόνο με βάση τη μειωμένη ύλη κατά 30% λόγω της ιδιαιτερότητας της εποχής. Για τις προαγωγικές εξετάσεις είπε ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι, αλλά ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για όλες τις τάξεις γυμνασίων και λυκείων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!