Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Παραιτήσεις στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λευκάδας παραιτήθηκαν κατά την έκτακτη συνεδρίαση που έγινε με αφορμή τα προσβλητικά σχόλια του προέδρου με αποδέκτες κυρίως τους Ηπειρώτες και τους Αιτωλοακαρνάνες.

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν η επικεφαλής και οι εκλεγμένοι με τον συνδυασμό «Επιμελητήριο Όλον».

«Την ενέργεια αυτή την θεωρούμε επιβεβλημένη. Αποχωρούμε με αξιοπρέπεια και περηφάνια διότι θεωρούμε ότι δεν είχαμε στην διάθεσή μας άλλες πράξεις και ενέργειες ώστε και εμπράκτως να δείξουμε στους φίλους γείτονες και επισκέπτες του νησιού μας την κάθετη αντίθεσή μας στα λεγόμενα του Προέδρου του Επιμελητηρίου. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη τόσο ετών, τους ζητάμε συγνώμη και τους περιμένουμε να τους υποδεχθούμε ξανά στο φιλόξενο νησί μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι Μαριάνα Μήτσουρα, Μαρία Λιβιτσάνου, Κατερίνα Κτενά και Αλέξανδρος Φέξης.

Η ίδια παράταξη είχε ζητήσει την παραίτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σωτήρη Σκιαδαρέση κάτι που τελικά δεν έγινε.

Πηγη:epiruspost.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!