Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου “μάχης” του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Στόχος η δεύτερη έδρα στο νησί (video – pics)

Παρουσιάστηκε επισήμως το πρωί της Τρίτης, το ψηφοδέλτιο μάχης, όπως χαρακτηρίστηκε από τον συντονιστή της τοπικής οργάνωσης Κέρκυρας, Χρ. Μωραΐτη, αναφερόμενος στους πέντε υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρ. Μωραϊτης αναφέρθηκε στις θέσεις του κ΄όμματος όπως αυτές έχουν δημοσιευθεί ενώ στη συνέχεια, παρουσίασε τους υποψηφίους κατά αλφαβητική σειρά, αναφέροντας τα βιογραφικά στοιχεία του καθενός. Τέλος, ο κ. Μωραΐτης έκανε λόγο για κατάκτηση και δεύτερης έδρας στο νομό Κέρκυρας.

 

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους:

Αλέξανδρο Αυλωνίτη, Γιώργο Καλούδη, Μαρία Γονίδη, Νικολέττα Πανδή και Δωροθέα-Ελένη Παγκράτη

Οι περιοδείες

Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την Τρίτη  θα εξορμήσουν σε Χωρεπισκόπους, Δροσάτο, Καβαλούρι, Αντιπερνούς, Αγραφούς και Βελονάδες, ενώ την Τετάρτη το πρωί (10.00 πμ) θα περιοδεύσουν στην Λαϊκή Αγορά και την Αγορά της Πόλης.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!