Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παρών ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Κέρκυρας στις δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Οκτώβριος: Μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: Στις 24 και 25/10/22 τρία μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Κέρκυρας  (Δ/ντρια προγράμματος  Χριστίνα Χαϊδόγλου, Βοηθός Δ/ντρια  Ιωάννα Κάντα και Νίκη Αλεβιζάκη, ταμίας Δ.Σ. του Ομίλου), βρέθηκαν στο τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο αμφιθέατρο του οποίου (ευχαριστίες στην καθηγήτρια κ. Σταματέλα Λάμπουρα και φυσικά στο Πρόεδρο του Τμήματος κ. Ανδρέα Γιαννακουλόπουλο) μοίρασαν τις πλαστικοποιημένες κάρτες αυτοεξέτασης μαστού (έργο της Σοροπτιμίστριας Ιατρού – Παθολογοανατόμου κ. Νίκης Αγνάντη) στις φοιτήτριες και στους φοιτητές (για τις μητέρες, τις αδελφές, τις φίλες τους) αφού αρχικά η Δ.Π. μίλησε για την οργάνωσή μας και ειδικότερα για τον όμιλό μας. Μας εντυπωσίασε η στάση τους, το χειροκρότημα και το «ευχαριστούμε» που μας είπαν.

Τα ίδια συναισθήματα νοιώσαμε  και με τις φοιτήτριες  του τμήματος Ξένων Γλωσσών στις οποίες επίσης μοιράσαμε τις κάρτες, ενώ και η Υπεύθυνη Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κ. Αγγελική Μαυροπούλου, που τότε γνωρίσαμε ανέλαβε κι εκείνη να τις προωθήσει στο γυμναστήριο.

Ο Όμιλος, μένει πιστός και προωθεί το : «η πρόληψη σώζει ζωές».

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!