Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Πειραιάς: Έσπρωξαν τον 36χρονο από τον καταπέλτη του Blue Horizon και σκοτώθηκε -Βίντεο 

Τραγωδία σημειώθηκε στον Πειραιά, όταν ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του, καθώς επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πλοίο που είχε σηκώσει καταπέλτη, αλλά μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 21:50, όταν ένας νεαρός, που έφτασε αργοπορημένος στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon», επιχείρησε να μπει στο πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο.

Βίντεο που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ότι μέλη του πληρώματος του πλοίου σπρώχνουν τον άνδρα για να μην επιβιβαστεί.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ότι δύο μέλη του πληρώματος διαπληκτίζονται με τον άνδρα, τον οποίο σπρώχνουν πάνω στον καταπέλτη που σηκώνεται, ενώ το «Blue Horizon» έχει ήδη βάλει μπροστά τις μηχανές και αποπλέει. Ο άνδρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στην ταραγμένη από τις προπέλες θάλασσα. Ο άτυχος άνδρας δεν φαίνεται πλέον και είναι άγνωστο εάν χτύπησε στο κεφάλι, έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης kakajason και το Πρώτο Θέμα.

Διενεργείται προανάκριση

Το πλοίο, που απέπλευσε κανονικά, επέστρεψε στον Πειραιά με εντολή εισαγγελέα. Στελέχη του λιμενικού σώματος επιλήφθησαν του συμβάντος, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί ο καπετάνιος και το πλήρωμα.

Το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη όταν τελειώσουν τις καταθέσεις τους οι επιβάτες

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου, ενώ το «Blue Horizon» είχε απομακρυνθεί μόλις λίγα μέτρα από την προβλήτα

Πηγή: iefimerida

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!