Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Πελώνη: Μπορεί να μην ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα, ούτε το click away

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία την Δευτέρα (11/1) άφησε αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. «Δεν υπάρχουν βεβαιότητες. Η Επιτροπή θα αξιολογήσει τα επιδημιολογικά δεδομένα (αύριο) και θα κάνει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση, ώστε να λάβει τις αποφάσεις της», τόνισε η κ. Πελώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

«Η πανδημία είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται δυναμικά. Όπως δεν είναι γραμμική η εξέλιξή της, δεν είναι γραμμικές και οι αποφάσεις. ‘Ολα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των σχολείων και η επαναλειτουργία με κάποιον τρόπο του λιανεμπορίου. «Θα εξαρτηθεί, όμως, από τα επιδημιολογικά στοιχεία και τις εισηγήσεις της Επιτροπής», είπε στη συνέχεια.
Εξάλλου και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε σήμερα πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων, ακόμα και αιφνιδιαστικά, ενώ για τα σχολεία είπε πως μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να αλλάξει η απόφαση για την επιστροφή στα θρανία.

Ολα θα κριθούν από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή των ειδικών, η οποία συνεδριάζει αύριο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!