Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Περιήγηση εκπαιδευτικών (και) του Γυμνασίου με Λ.Τ. Σκριπερού, στο πειραματικό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN

Περιήγηση στο CERN, που αποτελεί το μεγαλύτερο σε έκταση (πειραματικό) κέντρο πυρηνικών ερευνών, και ειδικότερα επί της σωματιδιακής φυσικής, στον κόσμο μέσα από
το φωτογραφικό υλικό που αναρτήθηκε στους χώρους του σχολείου του Γυμνασίου Σκριπερού με Λυκειακές τάξεις.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εκπαίδευσης του CERN σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των σεμιναρίων για την Ελλάδα, οργάνωσαν, για 12η χρονιά, δύο επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη. Στο πρώτο σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 28 Αυγούστου 2022 – 31 Αυγούστου 2022, το σχολείο εκπροσωπήθηκε από την χημικό Ph.D, Msc Κοσμοπούλου Αγγελική. Το σεμινάριο περιλάμβανε διαλέξεις, επιτόπιες επισκέψεις, εκθέσεις και εργαστήρια, τα οποία είχαν ως στόχο να μυήσουν τους συμμετέχοντες στο μαγικό κόσμο της σωματιδιακής φυσικής. Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στην Οργανωτική Επιτροπή των σεμιναρίων για την Ελλάδα καθώς και στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την ευγενική χορηγία του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!