Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Περικλής Παπαβασιλείου: Γιατί στηρίζω τη ΛΑ.ΣΥ. Β.Κέρκυρας και Κ. Ρούσσινο

Η δήλωση του πανεπιστημιακού Περικλή Παπαβασιλείου*

     «Δεν ψηφίζω στη Βόρεια Κέρκυρα αλλά εάν συνέβαινε αυτό θα είχα τη χαρά να στηρίξω  τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και τον καλό μου φίλο και εξαίρετο εκπαιδευτικό Κώστα Ρούσσινο. 

    Είμαι βέβαιος ότι η εργατικότητα, η εντιμότητα και η αγωνιστικότητα του Κώστα και της ΛΑ.ΣΥ. είναι τα μόνα που αναλογούν στην ομορφιά αυτής της περιοχής που αγαπώ πολύ.

     Είναι στο χέρι των πολιτών του δήμου της Βόρειας Κέρκυρας να αναδείξουν μία δημοτική αρχή που θα αγωνίζεται και θα κάνει πράξη αυτά που δικαιούνται οι πολλοί. Το εύχομαι ολόψυχα.»

*Ο Περικλής Παπαβασιλείου είναι πανεπιστημιακός στο αντικείμενο της τεχνικής της μετάφρασης και τ. πρόεδρος του τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστήμιου.

pastedGraphic.png

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!